More Website Templates @ TemplateMonster.com - January15, 2013!

Gradinita

Gradinita The Little Artist este o institutie privata autorizata sa desfasoare activitati didactice de invatamant prescolar, o alternativa la sistemul public de invatamant adresandu-se copiilor care isi doresc sa invete in limba engleza si limba germana, obiectivul nostru fiind pregatirea micutilor pentru scoala.

Gradinita The Little Artist asigura un program educational bazat atat pe programa Ministerului Educatiei si Cercetarii, cat si pe activitati practice care incurajeaza dezvoltarea personalitatii complexe individuale a prescolarului.

Orarul nostru saptamanal imbina perioadele de lucru individual, stimulate prin materiale didactice grupate pe arii de dezvoltare :
– viata practica;
– dezvoltare senzoriala;
– matematica;
– dezvoltarea limbajului;
– stiinte si activitati culturale
cu activitatile de grup in care copii isi dezvolta abilitatile de comunicare si cultiva relatiile de prietenie. Punem deosebit accent pe integrarea artei in dezvoltarea copilului prin desen, modelaj, pictura. Toate acestea fac parte din programul nostru educational standard.

Urmarim incurajarea permanenta a copilului catre:
– dezvoltarea unei relatii de prietenie si incredere cu parintii si educatorul;
– integrarea in colectivitate, intelegerea colegilor si a diferentelor dintre ei;
– dezvoltarea fizica, emotionala si sociala;
– dezvoltarea dorintei de explorare si de invatare a lucrurilor noi.

Serviciile de cea mai inalta calitate in domeniul educatiei si ingrijirii copiilor sunt asigurate de personal cu pregatire corespunzatoare, dupa un program bine stabilit.

Beneficiind de un personal cu inalta calificare in domeniul educational, gradinita noastra va oferi copilului suportul emotional si cognitiv necesar dezvoltarii sale optime, atat fizice cat si psihice.

Echipa noastra este formata din cadre didactice calificate, psihologi, psiho-pedagogi , toti avand o experienta vasta in spate. Utilizam metode interactive, aplicabile in educatia timpurie, pentru ca cei mici sa primeasca educatie prin joaca.