More Website Templates @ TemplateMonster.com - January15, 2013!

Gradinita

Gradinita The Little Artist este o institutie privata autorizata sa desfasoare activitati didactice de invatamant prescolar, o alternativa la sistemul public de invatamant adresandu-se copiilor care isi doresc sa invete in limba engleza si limba germana, obiectivul nostru fiind pregatirea micutilor pentru scoala.

Gradinita The Little Artist asigura un program educational bazat atat pe programa Ministerului Educatiei si Cercetarii, cat si pe activitati practice care incurajeaza dezvoltarea personalitatii copiilor.

Orarul nostru saptamanal imbina perioadele de lucru individual, stimulate prin materiale didactice grupate pe arii de dezvoltare :
– viata practica;
– dezvoltare senzoriala;
– matematica;
– dezvoltarea limbajului;
– stiinte si activitati culturale
cu activitatile de grup in care copiii isi dezvolta abilitatile de comunicare si cultiva relatiile de prietenie. Noi ne dorim sa integram arta in dezvoltarea copilului prin desen, modelaj, pictura si muzica.

Urmarim incurajarea permanenta a copilului catre:
– dezvoltarea unei relatii de prietenie si incredere cu parintii si educatorul;
– intelegerea colegilor si a diferentelor dintre ei;
– dezvoltarea fizica, emotionala si sociala;
– dezvoltarea dorintei de explorare si de invatare a lucrurilor noi.

Serviciile de cea mai inalta calitate in domeniul educatiei si ingrijirii copiilor sunt asigurate de personal cu pregatire corespunzatoare, dupa un program bine stabilit.

Echipa noastra este formata din cadre didactice calificate, psihologi, psiho-pedagogi si educatori cu experienta. Utilizam metode interactive, aplicabile in educatia timpurie, pentru ca cei mici sa primeasca educatie prin joaca.