Tehnica veche de încondeiere folosea băile de culoare, motivul fiind trasat cu ceară naturală de albine şi lucrat cu ,,chişita”, acel băţ de lemn ce susţine un tub metalic, în care se află un fir de păr de cal sau fir de păr de porc odinioară, pentru a limita debitul de ceară. Timeea-6

Elena-8

Daniel Petrache

Calin & Radu-3

Andu Constantin-4

Alexia

Alexandru Stefanoiu-4

Albert-3

_MG_0144

Victoria-7

Tehnica veche de încondeiere folosea băile de culoare, motivul fiind trasat cu ceară naturală de albine şi lucrat cu ,,chişita”, acel băţ de lemn ce susţine un tub metalic, în care se află un fir de păr de cal sau fir de păr de porc odinioară, pentru a limita debitul de ceară. Victoria-7

Elena-8 Timeea-6 Daniel Petrache Calin & Radu-3Alexia Andu Constantin-4 Alexandru Stefanoiu-4 Albert-3 _MG_0144

Tags:
Citește articolul precedent:
Cuisine francaiseCuisine francaiseCuisine francaise

Continuam tema lunii martie "Cum se face". De data aceasta, grupa mare de la Gradinita The Little artist, alaturi de...

Închide