Continuam tema lunii martie „Cum se face”. De data aceasta, grupa mare de la Gradinita The Little artist, alaturi de educatoare si doamnele bucatarese au pregatit briose „à la française”. . La final, au savurat cu totii cea mai gustoasa masa….

Continuam tema lunii martie „Cum se face”. De data aceasta, grupa mare de la Gradinita The Little artist, alaturi de educatoare si doamnele bucatarese au pregatit briose „à la française”. . La final, au savurat cu totii cea mai gustoasa masa….

DSCN1422DSCN1381Continuam tema lunii martie „Cum se face”. De data aceasta, grupa mare de la Gradinita The Little artist, alaturi de educatoare si doamnele bucatarese au pregatit briose „à la française”. . La final, au savurat cu totii cea mai gustoasa masa….

Tags:
Citește articolul precedent:
„Tesaturi periculoase”, expozitie inedita de paianjeni si scorpioni vii la Muzeul „Antipa”„Tesaturi periculoase”, expozitie inedita de paianjeni si scorpioni vii la Muzeul „Antipa”„Tesaturi periculoase”, expozitie inedita de paianjeni si scorpioni vii la Muzeul „Antipa”

Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" găzduiește în perioada 26 februarie - 5 iulie 2015 expoziția de păianjeni și...

Închide