The Little Artist

→ Misiunea noastră este aceea de a asigura educație de calitate, adoptând și respectând atât principiile de educație cât și standardele cerute de Ministerului Educației. Predarea se face în limba engleză sau în limba germană.
→ Scopul nostru principal este acela de a dezvolta capacitatea copiilor de a comunica fluent în limba de predare și în același timp, de a-și îmbogăți vocabularul și abilitățile de exprimare în limba română .
→ În funcție de specificul grupei,predarea se face în limba engleză sau germană , cu excepția activităților de matematică și scriere, acestea fiind predate în limba română.
→ pregătirea fiecărui copil în parte
→ un curriculum holistic care va întreține armonia dezvoltării intelectuale , spirituale și fizice a copilului dumneavoastră
→ materiale speciale
→ educatori pregătiți în pedagogia copiilor
→ informări de evaluare ale copiilor transmise părinților , rapoarte semestriale și observații psihologice.
→ o gama variată de activități opționale și activități extracurriculare.
→ Grădinița este autorizată prin Ordinul Ministrului Educației , Cercetării și Inovării numărul : 3794 din dată de 04.05.2009 și face parte din rețeaua școlară a Municipiului București - învățământ particular.
→ Programa respectă reglementările Ministerului Educației Naționale , conținutul didactic urmărind conceptul educațional „Pyramide ©” dezvoltat de Institutul Pedagogic Cîto (Germania). Suntem printre puținele instituții care a implementat acest concept educațional în România . Pyramide a fost gândit special pentru a facilita învățarea limbii germane de către non-nativii din Germania, printr-o metodă care să le permită acestora atingerea unui nivel de fluență echivalent nativilor.

The Little Artist

Obiectivul principal il reprezinta invatarea lb germane, respectiv lb. engleza la nivel de limba materna.

 • Curriculum echilibrat, relevant, diferențiat, care asigură progres, continuitate, dar și posibilitatea de dezvoltare; ne orientăm după curriculum preșcolar britanic (bazat pe Early Years Foundation Stage & Statutory Framework).
 • Asociere perfectă profesor/copil în funcţie de vârsta copilului.
 • Abordarea educațională holistică, multi-senzorială regasita in activitatile gradinitei.
 • Metodele de predare creative și diferențiate care se concentreaza pe aspectul formator și performant ( mai degrabă decât informativ) al programelor noastre.
 • Preocuparea pentru dezvoltarea personală, socială și emoțională a copiilor, care se regăsește și în cadrul celorlalte activități curriculare și extra-curriculare.
 • Varietatea de activități extra -curriculare atât pentru a le da copiilor posibilitatea să-și identifice talentele și pasiunile, cât și pentru a le oferi ocazia să lucreze diferențiat, la un nivel mai înalt în zonele unde excelează.

CREATIE

CREATIE

Vineri 16:30

Cursul de creatie face parte din segmentul arte si urmareste largirea orizontului logic-creativ al copiilor. Acest curs propune incurajarea creativitatii intr-un cadru distractiv, utilizand in mod inovativ materiale neconventionale, reciclabile, din bucatarie si din natura,introducandu-le intr-un context nou si amuzant,…

PIAN SI VIOARA

PIAN SI VIOARA

Miercuri/Vineri 16:00-18:30

Un copil care are sansa de a avea aceasta experienta,de a crea muzica, este un copil norocos. Muzica dezvolta copiii nu numai in modurile in care ne gandim noi. Cand un copil invata un instrument, el isi dezvolta urechea muzicala,…

DANS

DANS

Marti 17:30/ Joi 17:30

Sa fii flexibil si sa intelegi fara efort ritmul muzicii este important pentru dezvoltarea oricarui copil. Daca adaugi si partea distractiva a dansului, atunci iti dai seama de ce fiecare clasa de dans este plina de copii cu gura pana…

PICTURA

PICTURA

Joi 16:30

Cursul de pictura reprezinta timpul in care copiii incep sa isi vada ideile proprii transpuse in diverse forme de pictura si prin diferite tehnici. In cele mai multe cazuri, cursul de pictura este cel mai important moment al stimularii creativitatii…

AIKIDO

AIKIDO

Marti 16:30

Aikido este una din activitatile favorite ale copiilor din gradinita noastra. Cei mici invata metode de autoaparare intr-un mediu prietenos sub indrumarea lui Marius George,un instructor autorizat si cu experienta in predare. Copiii invata sa-si dozeze energia si sa reactioneze…

Program Scurt

1200 ron/LUNA

 • Mic Dejun
 • Snack
 • Jocuri
 • Program educational

Program Lung

1700 Ron/Luna

 • Mic dejun
 • Snack 1
 • Jocuri
 • Program educational
 • Masa de pranz
 • Snack 2
 • Somn
 • Activitati individuale