Grupa BABY

Grupa BABY reprezinta spatiul ideal pentru acomodarea in gradinita. Ne dorim sa colaboram cu parintii, pentru a ne conecta cu copiii cat mai repede si pentru a intelege felul in care ei se dezvolta cel mai usor. Gradinita noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu sali prietenoase si cu un personal specializat prin GRUPA BABY, o grupa pentru cei mai mici studenti ai nostri, incepand cu varsta de un an si jumatate.

Noi oferim in primul rand siguranta, activitatile noastre pot fi urmarite de dumneavoastra ca parinti, in orice moment al zilei printr-un sistem performant de supraveghere video.

Cu un personal experimentat si dedicat, cu o programa inovatoare, oferim copilului dumneavoastra posibilitatea de a descoperi lumea prin joaca. Copiii invata prin experiente senzoriale, transforma ideile in cuvinte şi fraze pentru o mai buna exprimare şi invata sa coopereze prin jocul in grup.

Copiii incep, in acest stadiu, sa dezvolte prietenii, sa castige incredere prin exprimarea gandurilor si prin interactiunea cu ceilalti.

Va asteptam sa luati parte la aventura descoperirii lumii copilului dumneavoastra!