Bucataria noastra le ofera copiilor un meniu complex si sanatos, special portionat. Meniul este conceput si planificat de medicul nutritionist in conformitate cu specificatiile Ministerului Sanatatii.
Meniul fiecarei zile este conceput astfel incat sa reprezinte echilibrul perfect intre carbohidrati, fibre, vitamine, proteine si grasimi, necesare dezvoltarii copiilor dar si pentru a le oferi energia necesara desfasurarii activitatii lor. Meniul nu contine mezeluri sau produse procesate.
Meniul saptamanii 20.03. – 24.03.2023
Luni 20.03.2023
Mic dejun: Lapte cu cereale
Legume: Asortate
Pranz: Ciorba taraneasca cu zdrente de ou/Mancarica de fasole galbena/Fursecuri
Gustare: Negresa cu limonada
Marti 21.03.2023
Mic dejun: Ceai de fructe cu lamaie/Tartine cu ou fiert/Tartine cu pate de casa si castravete
Fructe: Asortate
Pranz: Supa de rosii cu taitei/Cartofi gratinati cu carne de curcan/Tarta cu fructe
Gustare: Friganele cu compot
Miercuri 22.03.2023
Mic dejun: Orez cu lapte
Legume: Asortate
Pranz: Ciorba de perisoare/Sufleu de broccoli/Salam de biscuiti
Gustare: Gogosele cu iaurt
Joi 23.03.2023
Mic dejun: Ceai de sunatoare cu lamaie/Tartine calde cu cascaval
Fructe: Asortate
Pranz: Supa de curcan cu paste alfabet/Ghiveci de legume/Rulada cu rahat
Gustare: Strudel cu mere
Vineri 24.03.2023
Mic dejun: Lapte/Tartine cu miere
Legume: Asortate
Pranz: Ciorba de vitel/Ficatei la tava cu garnitura de orez si salata de vara/Prajitura cu scortisoara
Gustare: Iaurt cu cereale