Bucataria noastra le ofera copiilor un meniu complex si sanatos, special portionat. Meniul este conceput si planificat de medicul nutritionist in conformitate cu specificatiile Ministerului Sanatatii.

Meniul fiecarei zile este conceput astfel incat sa reprezinte echilibrul perfect intre carbohidrati, fibre, vitamine, proteine si grasimi, necesare dezvoltarii copiilor dar si pentru a le oferi energia necesara desfasurarii activitatii lor. Meniul nu contine mezeluri sau produse procesate.

Meniul saptamanii 20.03. – 24.03.2023

Luni 20.03.2023

Mic dejun:  Lapte cu cereale

Legume:  Asortate

Pranz: Ciorba taraneasca cu zdrente de ou/Mancarica de fasole galbena/Fursecuri

Gustare: Negresa cu limonada

Marti 21.03.2023

Mic dejun:  Ceai de fructe cu lamaie/Tartine cu ou fiert/Tartine cu pate de casa si castravete

Fructe: Asortate

Pranz: Supa de rosii cu taitei/Cartofi gratinati cu carne de curcan/Tarta cu fructe

Gustare: Friganele cu compot

Miercuri 22.03.2023

Mic dejun:  Orez cu lapte

Legume: Asortate

Pranz: Ciorba de perisoare/Sufleu de broccoli/Salam de biscuiti

Gustare: Gogosele cu iaurt

Joi 23.03.2023

Mic dejun: Ceai de sunatoare cu lamaie/Tartine calde cu cascaval

Fructe: Asortate

Pranz: Supa de curcan cu paste alfabet/Ghiveci de legume/Rulada cu rahat

Gustare: Strudel cu mere

Vineri 24.03.2023

Mic dejun: Lapte/Tartine cu miere

Legume: Asortate

Pranz: Ciorba de vitel/Ficatei la tava cu garnitura de orez si salata de vara/Prajitura cu scortisoara

Gustare:  Iaurt cu cereale