Programe

Gradinita noastra este deschisa intre: 08.00-18.30

Programul scurt – 1800 lei/luna

                           08:00-12:30  

include intalnirea de dimineata, mic dejun, activitati educationale, gustare de fructe, jocuri recreative si activitati educative optionale.

Programul mediu – 2200 lei/luna

                            08:00-13:30

include intalnirea de dimineata, mic dejun, activitati educationale, gustare de fructe, activitati educative optionale, jocuri recreative, masa de pranz. 

Programul  lung  – 2800 lei/luna

                          08:0018:30  

include intalnirea de dimineata, mic dejun, activitati educationale, gustare de fructe,jocuri recreative, activitati educative optionale,  masa de pranz,  program de odihna, gustare de seara, activitati de dezvoltare individuala.
Noua noastra oferta de preturi va intra in vigoare de la 01.09.2024 iar taxa de inscriere este de 600 de lei.  Locurile sunt limitate si va sfatuim sa va inscrieti la grupa din timp. 
Va invitam sa ne vizitati, turul gradinitei se programeaza cu un simplu e-mail sau la telefon. Va asteptam cu drag!

Acum si grupa BABY!

Grupa BABY reprezinta spatiul ideal pentru acomodarea in gradinita. Ne dorim sa colaboram cu parintii, pentru a ne conecta cu copiii cat mai repede si pentru a intelege felul in care ei se dezvolta cel mai usor. Gradinita noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu sali prietenoase si cu un personal specializat prin GRUPA BABY, o grupa pentru cei mai mici studenti ai nostri, incepand cu varsta de un an si jumatate.

Noi oferim in primul rand siguranta, activitatile noastre pot fi urmarite de dumneavoastra ca parinti, in orice moment al zilei printr-un sistem performant de supraveghere video.

Cu un personal experimentat si dedicat, cu o programa inovatoare, oferim copilului dumneavoastra posibilitatea de a descoperi lumea prin joaca. Copiii invata prin experiente senzoriale, transforma ideile in cuvinte şi fraze pentru o mai buna exprimare şi invata sa coopereze prin jocul in grup.

Copiii incep, in acest stadiu, sa dezvolte prietenii, sa castige incredere prin exprimarea gandurilor si prin interactiunea cu ceilalti.

Va asteptam sa luati parte la aventura descoperirii lumii copilului dumneavoastra!

GRADINITA DE VARA

In perioada iulie – august 2024 avem deschisa gradinita cu program de vara, inclusiv pentru copii din afara gradinitei. Am pregătit numeroase activități recreative pentru copii, în aer liber, crafturi, ateliere de creație, atelier de muzică și mișcare, ieșiri în parc și multe altele.
Înscrie-ți copilul acum pentru ultimele locuri! Plata se face in functie de numarul de zile de prezenta si de programul ales.

PROGRAME  EDUCATIONALE GRADINITA DE VARĂ

 1. PROGRAM SCURT: pret 80 lei/zi              0800-1230 

Include:

 • Mic dejun;
 • Outdoor games (ball games, group games, exercises);
 • Activitati educative sustinute de catre educatoare
 • Gustare de fructe
 • learning by doing;
 1. PROGRAM MEDIU: pret 100 lei/zi             0800-1300
 • Programul scurt + masa de Pranz
 1. PROGRAM PRELUNGIT pret 125 lei/zi       0800-1830

            Programul Mediu +

 • Perioada de odihna (somn)
 • Gustarea;
 • Arts and crafts;
 • Outdoor games;

Call Now Button