Rio 3DRio 3DRio 3D

Cine si-ar putea imagina ca si papagalii isi doresc mai mult de la viata, ca vor sa se indragosteasca sau sa cunoasca aventura. Asta este exact ce isi doreste si Blu, personajul principal din „Rio”. Ce il face asa special pe Blu?

Blu este un  papagal brazilian cam aiurit care locuieste intr-o colivie dintr-un orasel din Minnesotta, dar care decide sa afle mai multe despre originile sale. Astfel, simpaticul animalut albastru va parasi colivia cu care s-a obisnuit si isi va lua zborul catre Rio de Janeiro, pentru a descoperi lumea si pentru a afla mai multe despre orginile sale.

Adevarata sa aventura va incepe in momentul in care o intalneste pe Jewel, alaturi de care va descoperi frumusetea pe care Rio de Janeiro o ascunde. Tot Jewel il va invata sa traiasca la maxim, dar si sa zboare. Blu nu ii va rezista si se va indragosti.

„Rio” exprima dorinta de libertate pe care fiecare dintre noi o avem, pofta de aventura care apare in viata noastra. Producatorii filmului au reusit sa transpuna aceste emotii intr-un film animat original, dinamic si plin de umor.

 

DSCN0539 DSCN0534 DSCN0529

 

Tags: