Gradinita

Intr-un mediu educational relaxat, unde profesorii lucreaza impreuna cu parintii, copiii castiga!

Gradinita The Little Artist este o institutie privata acreditata, menita sa desfasoare activitati didactice de invatamant prescolar, fiind o alternativa la sistemul public de invatamant. Ne adresam copiilor care isi doresc sa invete limba engleza, obiectivul nostru fiind pregatirea micutilor pentru scoala.

Asiguram un program educational bazat pe programa Ministerului Educatiei si Cercetarii si incurajam activitatile practice, perfecte pentru dezvoltarea personalitatii copiilor.

Orarul nostru saptamanal imbina perioadele de lucru individual, stimulate prin materiale didactice grupate pe arii de dezvoltare:
– limbi straine;
– dezvoltare senzoriala;
– matematica;
– exprimare libera;
– stiinte si activitati culturale
Si perioadele cu activitati de grup in care copiii isi dezvolta abilitatile de comunicare si isi cultiva relatiile de prietenie. Noi ne dorim sa integram arta si sportul in dezvoltarea copilului prin dans, creatie, pictura,muzica si aikido.

Urmarim incurajarea permanenta a copilului catre:
– dezvoltarea unei relatii de prietenie si incredere cu parintii si educatorul;
– intelegerea colegilor si a diferentelor dintre ei;
– dezvoltarea fizica, emotionala si sociala;
– dezvoltarea dorintei de explorare si de invatare a lucrurilor noi.

Oferta educationala este asigurata de echipa noastra formata dintr-un psiholog, psiho-pedagogi si educatori cu experienta. Utilizam metode interactive, pentru ca cei mici sa primeasca educatie prin joaca, pregatindu-i pentru scoala intr-un mediu sigur si pozitiv.

13329864_1280315311997316_1454874255_n (1)